Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

AV til firmaevent og konferencer

AV udstyr til produktlancering, events m.m.

Skal du holde et arrangement, og søger du i den forbindelse efter det rette tekniske udstyr? Så har du mulighed for at leje professionelt AV udstyr hos Simple Creations. Vi har god erfaring med at levere AV til firmaevents og kan bl.a. være behjælpelige med AV til en produktlancering, konference eller firmafest. Uanset hvilket event det drejer sig om, får du med Simple Creations en professionel samarbejdspartner med stor erfaring og udstyr i høj kvalitet.

Hør mere om produktlancering og vores AV udstyr

Få et tilbud på AV til en produktlancering eller et andet firmaevent på tlf. 72 17 70 06.

Hvilket udstyr tilbyder vi?

Hos Simple Creations er vi specialister i teknisk udstyr, og vi tilbyder er bredt udvalg af forskelligt AV til dit firmaevent. Vi tilbyder bl.a. lys, lyd, skærme, sceneopsættelse og 3D-visualisering. Er du i tvivl om, hvordan du opnår det bedste resultat, rådgiver vi dig gerne ud fra dine ønsker og behov.

AV udstyr til produktlancering, events m.m.

Teknisk projektledelse

Ud over at udleje AV til firmaevent og AV til produktlancering tilbyder vi også teknisk projektledelse, hvor vi tager os af alt det tekniske i forbindelse med dit event. Vi sørger dermed for, at alt det tekniske fungerer til eventet, og du kan i stedet koncentrere dig om selve eventet. For at skabe de bedste forudsætninger for det tekniske, deltager vi gerne i hele processen, lige fra valg af lokale til oprydning efter eventet er afholdt.

Få et tilbud på AV til dit firmaevent eller produktlancering

Kontakt os på telefon 72 17 70 06 og få et uforpligtende tilbud på AV til en produktlancering, konference eller en helt tredje form for firmaevent. Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og sammensætte den løsning, der passer bedst til dine ønsker. Vil du gerne høre mere om vores tilbud om teknisk projektledelse, fortæller de dig også gerne om dette.

Kontakt os