Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Få det rette udstyr til din konference

Når man holder konferencer, er det vigtigt, at alt forløber problemfrit uden tekniske fejl. Hos Simple Creations har vi stor erfaring med konference management og opstilling af AV til konferencer, herunder bl.a. opsætning af lyd, lys, scener og skærme. Skal din konference afholdes i en hal, et konferencecenter eller et helt tredje sted? Så hjælper vi dig gerne med at finde den bedste tekniske løsning.

Få et godt tilbud på AV til konferencer og konference management på tlf. 72 17 70 06.

AV til konferencer i høj kvalitet

Uden det rette tekniske udstyr risikerer man, at det ønskede budskab ikke når ud til gæsterne. Det er derfor vigtigt at tænke lydopsætningen med ind i planlægningen af konferencen. Vi har mange års erfaring med konference management, og vi deltager gerne i hele planlægningsfasen fra de første ideer kommer på bordet til konferencen er gennemført. På den måde sikrer vi os, at de bedste forudsætninger for vores AV udstyr opnås.

Konference teknik

Professionel konference management

Hvis du vælger os til at stå for de tekniske løsninger i forbindelse med din konference, sørger vi for alt det tekniske. Vi finder det rette udstyr og et professionelt mandskab, der har de rette kompetencer til at udføre opgaven. Vores mange år i branchen har givet os en solid række af samarbejdspartnere, der alle leverer et arbejde i en meget høj kvalitet hver gang.

Få et tilbud på AV til konferencer

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 72 17 70 06, hvis du ønsker at høre mere om vores tilbud på AV til konferencer eller vores konference management. Du kan også udfylde vores kontaktformaler [Her]. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelsen heraf.

Kontakt os